Kirjoittaja Aihe: Uusi emo emolliseen pesään...  (Luettu 3206 kertaa)

Forgiven

  • Täysjäsen
  • ***
  • Viestejä: 66
    • Profiili
Uusi emo emolliseen pesään...
« : 10.07.16 - klo:13:32 »
Parasta kait aloittaa alusta, muistiinpanojen mukaan, muuten tästä ei saa mitään irti...
14.6. 3 pesästä löytyi parvikennoja -> ravistusparvet 14.6. ja 15.6. (kalusto loppui kesken...)
vajaa viikko myöhemmin tarkistin ja vain yhdessä oli uusia sikiöitä, en vielä reagoinut mitenkään (3 rakennettua kakkua per parvi, ja vadelmasta tuli mettä, josko vain tilanpuutetta?)
27.6. tarkistin taas, enkä vieläkään löytänyt merkkejä emosta noista kahdesta pesästä (mikä tarkoittaa väkisinkin että olin huolimaton tai sokea koska niitä siellä oli pakko olla)
1.7. löysin uudet emot näille, laitoin kalikkassa pesään... (joskus myöhään illlalla)
2.7. tarkistin olivatko kelvaanneet, ja ... no, toinen oli (tai näytti olevan, tein ruokaan reiän), toisen häkkiä purtiin kovasti, tarkistin taas ja nyt löysin sikiöt... emo pois ja tein sille uuden jaokkeen toiseen tarhaan (joka lopulta kelpasi)
4.7. meinasin käydä varmistamassa oliko uusi emo varmasti kelvannut sinne toiseen, sää oli huono ja olivat melko huonolla tuulella, mutta löysin sen verran vanhoja avosikiöitä ja peittosikiöitäkin että eivät voineet olla uuden emon jäljiltä, oletin uuden emon olevan kuitenkin hengetön tässä vaiheessa ja suljin pesän enempää etsimättä.
9.7. Löysin tuon uuden merkatun emon elossa vieläkin tuosta pesästä, enkä löytänyt vanhaa emoa (edelleenkään...) eihän sen näin pitänyt mennä?  :o