Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - chingis

Sivuja: [1] 2 3 ... 9
1
Talvi / pesän pienentäminen
« : 23.10.17 - klo:17:45 »
Moi

Jos haluaisin laittaa Finnofoam levyjä pienentääkseen pesien tilaa, jotta mehiläiset talvehtivat paremmin.
Miten Finnofoam laitetaan suhteessa mehiläisten määriin? Millä lämpötilalla se tehdään? Kuinka arvioida pesän vahvuus? Täytyisikö Finnfoam olla ilman rakoja?

2
Olisiko pääkaupunkiseudulla tai Helsingissä paikka, jossa voi myydä hunajapurkkejani itse tai antaa toiselle myyjälle, jotta myyntipaikan yms. hinta olisi edullinen ja myynti olisi nopea?

3
Talvi / levy, joka laitetaan pesän eteen
« : 06.11.16 - klo:07:38 »
Voisinko kysyä, minkä kokoinen täytyy olla levy, joka asetetaan talveksi pesän eteen eli mikä on maksimi ja minimi leveys ja pituus? Ja minkälainen täytyy olla levyn ja seinän välinen kulma?

4
Talvi / hiirenestimet
« : 01.11.16 - klo:15:37 »
Hei

Voisiko hiirenestimenä laittaa puurima ja voisiko ei kiinnitä sitä ja se helposti voi ottaa kädellä? Voiko hiiri päästä sisään?

5
Hei

Tietäisittekö kuka ostaa kerran siivilöity mehiläisvahaa Lohjalla?

6
Muodostuuko kiteytyneen hunajan pinnalle lisä härmä, jos sillä on jo härmä?

7
Hei

Olisiko netissä kannattavuuslaskelmat tai tuloslaskelmat mehiläishoidosta paisti taloustohtorissa?
Olisiko nettisivu, jossa vertaillaan yrityksien kannattavuutta ja missä on mehiläishoidon yritys?

Kiitos

8
Hunajan käsittely ja pakkaus / hunajan sekoittaminen
« : 02.10.16 - klo:14:21 »
Paljonko on oltava sekoittamisen välin aika, kun lämmitetään hunaja 20 l muoviämpärissä saunassa +40 astetta C? Ämpäri on täynnä hunajaa.

9
Hei
 
Tietäisittekö kuka voi auttaa minua tarkistamaan hunajani, että se on turvallista käyttää? Haluaisin myydä sitä kuluttajille. Koska osa purkeiden kansista oli pullistuneita. Kenelle voi lähettää tai tulla hunajani kanssa? Olisi hyvä, että kustannukset ovat vähäiset tai ilman kustannuksia.
Tai kuinka itse tarkistaisin, että hunaja ei käynyt ja turvallista myydä kuluttajille.

10
Hei

Mihin voi myydä kiteytynyt hunaja ämpäreissä pakkaamolle kalliimmin? Voisitteko antaa yhteystiedot?

Kiitos

11
Hunajan hinta, markkinointi ja myynti / torilla myynti
« : 25.09.16 - klo:06:59 »
Kannattaako taloudellisesti myydä itse pakkaamani hunaja torilla kaupungin keskustassa? Kaupungin väkiluku on n. 50000 asukasta.

12
Voiko sekoituskauhalla pakata hunaja purkkeihin? Olisiko se järkevä, jos muuta kalustoa ei ole? Päseekö ilma hunajaan? Luulisin, että voi pakata hyvin eli painaa hunajaa tölkiin jottei muodostuu onteloita.

13
Myynti / hunajan myynti pakkaamolle
« : 21.09.16 - klo:08:10 »


Myyn hunaja pakattavaksi. Myytävä hunaja on 5 kpl. 15 litraisissa muoviämpäreissä ja hunaja on kokonaan ämpäreissä ja valmistuspäivämäärä on 1.8.15 ja se on kiteytynyt, monikukka-hunaja, varsinais-suomalainen. Kiteet ovat hieman karkeita. Ämpärit palautetaan minulle postilla tai itse otan.


14
Hei

Mikä pakkaamo Suomessa ostaa kalleimmalla hinnalla? Myytävä hunaja on 5 kpl. 15 litraisissa muoviämpäreissä ja hunaja on kokonaan ämpäreissä ja valmistuspäivämäärä on 1.8.15 ja se on kiteytynyt, monikukka-hunaja, varsinais-suomalainen.

Kiitos

15
Mehiläishoito ammattina ja sivuansiolähteenä / hunaja
« : 11.09.16 - klo:11:41 »
Hei

Kuinka myydään pakattu hunaja kauppoihin ja torikauppiaille yms.? Luulisin, että pitää keskustella torikauppiaiden yms. kanssa? Olisiko kannattava itse myydä hunajan torilla? Kuinka se olisi kannattavaa?
Sivuja: [1] 2 3 ... 9