Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - aimo

Sivuja: [1]
1
Vielä on hunajaa varastossa mutta muutama tilaisuus on käyttämättä. Alihintaan en ole periaatteessa keskimäärin myynyt. Kyllä sitä jossakin koukussa hunajan ja mehiläisten kanssa on koska vielä en ole luovuttanut. Lähipesällä tiaiset ovat yrittäneet käydä kimppuun mutta sitä on yritetty hoitaa parhaan mukaan. EKM ei ole ollut henklökohtainen ongelma (koputan puuta). Pien markkinointia kannattaisi pohtia laajemminkin siitä kun useimmiten aloitetaan ja jatketaan eteenpäin jos asiat tuovat myönteisiä kokemuksia...Miten olisi yhteinen myyntitila vaikka jossain "kaupassa" pienille erille? 

2
Kolme vuotta pieni muotoisesti mehiläisiä tarhattuani saldo on 1000-2000€ ostettua tarviketta, raskasta työtä (tämän asian tunnen, olen tehnyt sitä koko ikäni) ja onneton olen myös satoa saanut. Kukaan ei kertonut että ei niitä minun vaatimattomia satojani mihinkään saa myytyä...tai ei niinkään,joku ammattilainen kyllä mielellään ostaa 5€/kg.

Kaikki muut tässä ketjussa mukana olevat täydentävät tulovirtojaan..

Kurssilla ensimmäisen lauseen kuuluisi olla.."et saa sitä tavaraa kaupaksi, mutta onneksi menetät aikasi ja rahasi jotka otamme mielellämme vastaan"..niin toki EKM:n saat kaupantekijäisiksi..

Tarhurit varmaan lisääntyvät vauhdilla, mutta kuinka pitkäksi aikaa?

Aika on lyhyt aikajänne voittojen kotiuttamisessa...ammattilaisilla.. :' :'(

Sivuja: [1]